Massage tarieven

Kennismaking - Tarieven - Cadeaubon - Tien vingers kaart
Voorwaarden

Massage in al zijn vormen, heeft naast de biologisch/chemische en mechanische werking ook een belangrijke psychologische werking. Deze psychologische werking begint al bij het betreden van de massageruimte en het aankijken van de masseur.
- Voelt u zich op uw gemak bij deze masseur?
- Staat hij of zij, u aan?
- Wilt u zich laten masseren door deze masseur?
Vragen waarvan u misschien denkt: "Moet of mag ik die wel stellen aan mezelf?" Mijn antwoord daarop is volmondig "Ja".

Het gaat er bovenal om dat u zich op uw gemak voelt. Dat u behaaglijk op een massagetafel plaats kunt nemen en met een ontspannen gevoel een behandeling kunt ervaren.
Daarnaast is het ook van belang dat de masseur zich op zijn gemak voelt, dat hij of zij het gevoel heeft 'iets' voor u te kunnen betekenen.
 
Kennismaking
Om bovenstaande redenen biedt Massage Praktijk Sartorius u de mogelijkheid gebruik te maken van een kennismakingsgesprek. Samen nemen we even de tijd om elkaar 'aan te kunnen voelen' en om te kijken of er wederzijds het gevoel en welbehagen bestaat iets voor elkaar te kunnen betekenen. U neemt dus nog niet plaats op de massagetafel, of u moet willen voelen of deze comfortabel genoeg is. Dat mag natuurlijk :-)
Vervolgens kunt u na dit gesprek aangeven, op een tijdstip welke u past, of u een afspraak voor een behandeling wilt maken. Wilt u toch meteen plaats nemen op de massagetafel, dan kan dat natuurlijk ook, als daar op dat moment tijd voor is.

Naast het kennismakingsgesprek is het ook mogelijk om een kennismakingsmassage te ondergaan. Dit is een korte massage van 20 min. waarin u kunt ervaren of massage in zijn algemeen, of de masseur als persoon, u bevalt. De 'intake' wordt zeer beknopt gehouden. Voor deze kennismakingsmassage betaalt u slechts € 15,-
Uw voordelen:
- een eerste indruk opdoen,
- laagdrempelig,
- een lage prijs,
- het verplicht u tot niets

Het spreekt voor zich dat de kennismakingsmassage slechts een deelmassage kan zijn.

Naar boven
 
Tarieven
Voor en na de massage wordt er altijd enige tijd extra uitgetrokken om de behandeling te laten starten en om deze rustig af te ronden. De werkelijke massagetijd zal zoveel mogelijk zijn zoals in onderstaande tabel is aangegeven.

Als u voor het eerst een bezoek brengt, moet u er rekening mee houden dat de massagebehandeling zelf, korter is als de hieronder aangegeven tijd. Dit komt doordat er eerst een anamnese(informatieverstrekking over u en uw lichamelijke voorgeschiedenis) en een inspectie plaats zal vinden. Dit is een normale, min of meer 'verplichte' procedure welke door elke degelijke masseur uitgevoerd zal worden om te bepalen waar rekening mee te houden tijdens de massage. Er wordt o.a. gekeken naar indicaties en contra-indicaties, uw lichamelijke gesteldheid en uw lichaamsbouw.

Massages bij u thuis zijn ook mogelijk. Er wordt gemasseerd op een degelijke, stevige, mobiele massagetafel welke uiterst comfortabel ligt. In dat geval dient u hier wel de ruimte voor te hebben en het vertrek moet op een behaaglijke temperatuur kunnen worden gebracht. Desgewenst kan ik een ventilator kachel meenemen.

MPSartorius Tarieven
  Ontspan. massage
Triggerp.therapie
Tintelmassage
Sportmassage Hotstone     
massage4
 20 min.1 € 25,- -  -
 30 min.2 € 42,50 € 47,50  -
 45 min.2 € 65,- € 70,- € 70,-
 60 min.3 € 85,- € 90,- € 90,-
 90 min.3 € 125,-  - € 130,-
120 min.3 € 150,-  -  -
 Voor massage op locatie geldt een toeslag:
    - in Zutphen € 10,-
    - buiten Zutphen € 10,- + € 0,28 per Km.
 1 : Ter kennismaking, alleen éénmalig mogelijk voor nieuwe cliënten
 2 : Dit zijn deelmassages
      - nek/schouder/armen, rug, benen voor(+voet)/achter(+billen)
 3 : Volledige lichaamsmassage mogelijk
 4 : Alleen in de praktijkruimte mogelijk

Naar boven
 
Cadeaubon
Verras uw vriend, vriendin, vader, moeder, man of vrouw of iemand die u bijzondere weldaad gunt. Een moment voor hem of haar zelf, genieten van de weldaad van aanraking, de ontspannende werking van een welverdiende massage.
Dit alles, kan met de 'MP Sartorius cadeaubon'

Een 'enkeltje' genieten met de MP Sartorius 'Cadeaubon'

Een 'enkeltje' genieten met de MP Sartorius 'Cadeaubon'


MPSartorius Cadeaubon
  Ontspan. massage
Triggerp.therapie
Tintelmassage
Sportmassage Hotstone
massage
30 min. € 25,00 € 25,00  -
45 min. € 34,50 € 36,50 € 36,50
60 min. € 43,50 € 47,50 € 47,50
90 min. € 60,50  - € 67,50
120 min. € 76,50  -  -

Naar boven
 
De MP Sartorius 'Tien Vingers Kaart'
Voor de regelmatige genieters is er de 'Tien Vingers Kaart'. U betaald vooraf negen behandelingen en krijgt de tiende behandeling gratis. Met andere woorden: ruim 10% korting voor u als regelmatige bezoeker.
De 'Tien Vingers Kaart' heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na datum afgifte. Daarna vervalt de kaart en uw aanspraak op de nog openstaande behandelingen. In dit geval vindt er geen restitutie plaats van de kosten van niet genoten behandelingen.

Voordeel met de MP Sartorius 'Tien Vingers Kaart'

MPSartorius 'Tien Vingers Kaart'
  Ontspanningsmassage
Triggerpoint therapie
Tintelmassage
Sportmassage
30 min. € 202,50 € 202,50
45 min. € 288,00 € 306,00
60 min. € 369,00 € 405,00
90 min. € 522,00  -
120 min. € 666,00  -

Naar boven
 
Lees de algemene voorwaarden

Hygiëne
(sport)Massage wordt ook wel een hygiënische massage genoemd.
Evenals dat u van de masseur hygiëne en een hygiënische behandeling mag verwachten, verwacht de masseur hygiëne van u. Het is gewenst en vereist dat u voorafgaande aan een behandeling een verschonende douche of wasbeurt heeft ondergaan.

N.B. Dit zijn hygiënische massages en géén erotische massages.

Naar boven